| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Death Note
(2017)
Kategorite:
Fantazi Horror Mister
Shkrimtari:
Charley Parlapanides (screenplay), Vlas Parlapanides (screenplay), Jeremy Slater (screenplay), Tsugumi Ohba (based on "Death Note" by), Takeshi Obata (based on "Death Note" by)
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Willem Dafoe, Lakeith Stanfield, Margaret Qualley, Shea Whigham
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA