| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Goon: Last of the Enforcers
(2017)
Kategorite:
Komedi Sport
Shkrimtari:
Jay Baruchel (screenplay), Jesse Chabot (screenplay), Adam Frattasio (based on the book "Goon" by), Douglas Smith (based on the book "Goon" by)
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Elisha Cuthbert, Liev Schreiber, T.J. Miller, Wyatt Russell
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA