| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
68 Kill
(2017)
Kategorite:
Komedi Krim Romance
Shkrimtari:
Trent Haaga (screenplay), Trent Haaga, Bryan Smith (novel)
Gjatesia:
93 min
Aktoret:
Matthew Gray Gubler, AnnaLynne McCord, Alisha Boe, Sheila Vand
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA