| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Spoor
(2017)
Kategorite:
Drame Krim Mister
Shkrimtari:
Olga Tokarczuk, Agnieszka Holland, Olga Tokarczuk (novel)
Gjatesia:
128 min
Aktoret:
Agnieszka Mandat-Grabka, Wiktor Zborowski, Jakub Gierszal, Patrycja Volny
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA