| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Anarchist from Colony
(2017)
Kategorite:
Aksion Biografi Drame
Shkrimtari:
Seong-gu Hwang
Gjatesia:
129 min
Aktoret:
Je-hoon Lee, Soo-Jang Baek, Hee-seo Choi, Moon Choi
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA