| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Hypersomnia
(2016)
Kategorite:
Fantazi Horror Mister
Shkrimtari:
Gabriel Grieco, Sebastian Rotstein
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Yamila Saud, Gerardo Romano, Jimena Barón, Vanesa González
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA