| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
U Turn
(2016)
Kategorite:
Filma Indian Horror Mister
Shkrimtari:
Pawan Kumar (story), Pawan Kumar
Gjatesia:
120 min
Aktoret:
Shraddha Srinath, Dileep Raj, Roger Narayan, Krishna Hebbale
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA