| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Ottoman Lieutenant
(2017)
Kategorite:
Drame Lufte
Shkrimtari:
Jeff Stockwell
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Michiel Huisman, Hera Hilmar, Josh Hartnett, Ben Kingsley
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA