| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Guardians of the Galaxy Vol. 2
(2017)
Shkrimtari:
James Gunn, Dan Abnett (based on the Marvel comics by), Andy Lanning (based on the Marvel comics by), Steve Englehart (Star-lord created by), Steve Gan (Star-lord created by), Jim Starlin (Gamora and Drax created by), Stan Lee (Groot created by), Larry Lieber (Groot created by), Jack Kirby (Groot created by), Bill Mantlo (Rocket Raccoon created by), Keith Giffen (Rocket Raccoon created by), Steve Gerber (character created by: Howard the Duck), Val Mayerik (character created by: Howard the Duck)
Gjatesia:
136 min
Aktoret:
Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA