| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Kid Cannabis
(2014)
Kategorite:
Biografi Komedi Krim
Shkrimtari:
John Stockwell
Gjatesia:
110 min
Aktoret:
Jonathan Daniel Brown, Kenny Wormald, Aaron Yoo, Ron Perlman
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA