| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Spider-Man: Homecoming
(2017)
Shkrimtari:
Jonathan Goldstein (screenplay), John Francis Daley (screenplay), Jon Watts (screenplay), Christopher Ford (screenplay), Chris McKenna (screenplay), Erik Sommers (screenplay), Jonathan Goldstein (screen story by), John Francis Daley (screen story by), Stan Lee (based on the Marvel comic book by), Steve Ditko (based on the Marvel comic book by), Joe Simon (character created by: Captain America), Jack Kirby (character created by: Captain America)
Gjatesia:
133 min
Aktoret:
Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA