| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Captive
(2014)
Kategorite:
Drame Krim Mister
Shkrimtari:
Atom Egoyan (screenplay), David Fraser (screenplay), Atom Egoyan (story)
Gjatesia:
112 min
Aktoret:
Kevin Durand, Alexia Fast, Mireille Enos, Rosario Dawson
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA