| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Vantage Point
(2008)
Kategorite:
Drame Krim Mister
Shkrimtari:
Barry L. Levy
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Bruce McGill
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA