| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory
(2017)
Kategorite:
Animacion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Roald Dahl (original screenplay), Gene Grillo
Gjatesia:
79 min
Aktoret:
JP Karliak, Jess Harnell, Lincoln Melcher, Mick Wingert
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA