| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Transformers: The Last Knight
(2017)
Shkrimtari:
Art Marcum (screenplay), Matt Holloway (screenplay), Ken Nolan (screenplay), Akiva Goldsman (story by), Art Marcum (story by), Matt Holloway (story by), Ken Nolan (story by)
Gjatesia:
149 min
Aktoret:
Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA