| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Promise
(2016)
Kategorite:
Drame Histori
Shkrimtari:
Terry George, Robin Swicord
Gjatesia:
133 min
Aktoret:
Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale, Daniel Giménez Cacho
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA