| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Your Name
(2016)
Kategorite:
Animacion
Shkrimtari:
Makoto Shinkai (based on his novel), Makoto Shinkai (screenplay), Clark Cheng (english script)
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita, Aoi Yûki
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA