| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Rise of the Krays
(2015)
Kategorite:
Drame Krim
Shkrimtari:
Ken Brown, Sebastian Brown
Gjatesia:
110 min
Aktoret:
Matt Vael, Simon Cotton, Kevin Leslie, Olivia Moyles
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA