| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Zookeeper's Wife
(2017)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
Angela Workman (screenplay), Diane Ackerman (book)
Gjatesia:
127 min
Aktoret:
Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl, Timothy Radford
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA