| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Song to Song(2017)
(2017)
Kategorite:
Drame Muzike Romance
Shkrimtari:
Terrence Malick
Gjatesia:
129 min
Aktoret:
Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA