| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
War Machine
(2017)
Kategorite:
Drame Komedi Lufte
Shkrimtari:
Michael Hastings (book), David Michôd (screenplay)
Gjatesia:
122 min
Aktoret:
Brad Pitt, Anthony Hayes, John Magaro, Anthony Michael Hall
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA