| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Black Hawk Down
(2001)
Kategorite:
Drame Histori Lufte
Shkrimtari:
Mark Bowden (book), Ken Nolan (screenplay)
Gjatesia:
144 min
Aktoret:
Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA