| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Lucid Dream
(2017)
Shkrimtari:
Kim Joon-Sung
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Ho-jin Chun, Soo Go, Suk-ho Jun, Hye-jeong Kang
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA