| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Bad Batch
(2016)
Shkrimtari:
Ana Lily Amirpour
Gjatesia:
118 min
Aktoret:
Suki Waterhouse, Jason Momoa, Jayda Fink, Keanu Reeves
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA