| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Resident Evil: Vendetta
(2017)
Kategorite:
Aksion Animacion Aventure
Shkrimtari:
Makoto Fukami (screenplay), Joe McClean (adaptation), Joe McClean (dialogue)
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
Erin Cahill, Kevin Dorman, Arif S. Kinchen, Matthew Mercer
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA