| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Generation Iron
(2013)
Kategorite:
Dokumentar Drame Sport
Shkrimtari:
Vlad Yudin
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Michael Jai White, Lou Ferrigno
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA