| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ararat
(2002)
Kategorite:
Drame Lufte
Shkrimtari:
Atom Egoyan
Gjatesia:
115 min
Aktoret:
Simon Abkarian, Charles Aznavour, Christopher Plummer, Arsinée Khanjian
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA