| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The LEGO Batman Movie
(2017)
Kategorite:
Aksion Animacion Aventure
Shkrimtari:
Seth Grahame-Smith (screenplay), Chris McKenna (screenplay), Erik Sommers (screenplay), Jared Stern (screenplay), John Whittington (screenplay), Seth Grahame-Smith (story by), Bob Kane (Batman created by), Bill Finger (Batman created by), Jerry Siegel (Superman created by), Joe Shuster (Superman created by)
Gjatesia:
104 min
Aktoret:
Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA