| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
(+18)Tiger, Blood in the Mouth
(2016)
Kategorite:
Drame Sport
Shkrimtari:
Hernán Belón, Marcelo Pitrola
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
Erica Banchi, Diego Chavez, Eva De Dominici, Osmar Núñez
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA