| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
I Am Not Your Negro
(2016)
Kategorite:
Dokumentar
Shkrimtari:
James Baldwin (writings), Raoul Peck (scenario)
Gjatesia:
93 min
Aktoret:
Samuel L. Jackson, James Baldwin, Harry Belafonte, Marlon Brando
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA