| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Panfilov's 28
(2016)
Kategorite:
Aksion Drame Histori
Shkrimtari:
Andrey Shalopa
Gjatesia:
105 min
Aktoret:
Maksim Abrosimov, Sergey Agafonov, Maksim Belborodov, Andrey Bodrenkov
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA