| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Piano Teacher
(2001)
Kategorite:
Drame Muzike Romance
Shkrimtari:
Michael Haneke, Elfriede Jelinek (novel)
Gjatesia:
131 min
Aktoret:
Isabelle Huppert, Annie Girardot, Benoît Magimel, Susanne Lothar
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA