| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Boss Baby
(2017)
Kategorite:
Animacion Familjar Komedi
Shkrimtari:
Michael McCullers, Marla Frazee (based on the book by)
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA