| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Saints and Soldiers
(2003)
Kategorite:
Aksion Aventure Drame
Shkrimtari:
Geoffrey Panos (original story), Geoffrey Panos (screenwriter), Matt Whitaker (screenwriter)
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Corbin Allred, Alexander Polinsky, Kirby Heyborne, Larry Bagby
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA