| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Railroad Tigers
(2016)
Kategorite:
Aksion Komedi Lufte
Shkrimtari:
Alex Jia (script advisor), He Keke, Ding Sheng
Gjatesia:
124 min
Aktoret:
Jackie Chan, Zitao Huang, Jaycee Chan, Kai Wang
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA