| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Singam
(2010)
Kategorite:
Aksion Drame Krim
Shkrimtari:
Hari
Gjatesia:
160 min
Aktoret:
Suriya, Anushka Shetty, Prakash Raj, Vivek
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA