| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Dance Flick
(2009)
Kategorite:
Aksion Komedi Muzike
Shkrimtari:
Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Craig Wayans, Damien Dante Wayans
Gjatesia:
83 min
Aktoret:
Shoshana Bush, Damon Wayans Jr., Essence Atkins, Affion Crockett
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA