| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Rock On 2
(2016)
Kategorite:
Filma Indian Muzike
Shkrimtari:
Abhishek Kapoor (story), Pubali Chaudhuri (story), Pubali Chaudhuri (screenplay), Farhan Akhtar (dialogue)
Gjatesia:
143 min
Aktoret:
Farhan Akhtar, Shraddha Kapoor, Arjun Rampal, Purab Kohli
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA