| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ali and Nino
(2016)
Kategorite:
Drame Romance
Shkrimtari:
Christopher Hampton, Kurban Said (book)
Gjatesia:
100 min
Aktoret:
Adam Bakri, María Valverde, Mandy Patinkin, Connie Nielsen
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA