| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Missing in Action
(1984)
Kategorite:
Aksion Aventure Drame
Shkrimtari:
Arthur Silver (characters), Larry Levinson (characters), Steve Bing (characters), James Bruner (screenplay), John Crowther (story), Lance Hool (story)
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Chuck Norris, M. Emmet Walsh, David Tress, Lenore Kasdorf
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA