| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Marley & Me
(2008)
Kategorite:
Familjar Komedi
Shkrimtari:
Scott Frank (screenplay), Don Roos (screenplay), John Grogan (book)
Gjatesia:
115 min
Aktoret:
Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Kathleen Turner
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA