| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Brimstone
(2016)
Shkrimtari:
Martin Koolhoven (screenplay), Martin Koolhoven (story)
Gjatesia:
148 min
Aktoret:
Dakota Fanning, Carice van Houten, Kit Harington, Guy Pearce
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA