| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
How to Make Money Selling Drugs
(2012)
Kategorite:
Dokumentar Krim
Shkrimtari:
Matthew Cooke, Grant Jolly (story editor)
Gjatesia:
96 min
Aktoret:
Woody Harrelson, Susan Sarandon, Eminem, 50 Cent
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA