| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Kid
(1921)
Kategorite:
Drame Familjar Komedi
Shkrimtari:
Charles Chaplin
Gjatesia:
68 min
Aktoret:
Carl Miller, Edna Purviance, Jackie Coogan, Charles Chaplin
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA