| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Hunger Games
(2012)
Shkrimtari:
Gary Ross (screenplay), Suzanne Collins (screenplay), Billy Ray (screenplay), Suzanne Collins (novel)
Gjatesia:
142 min
Aktoret:
Stanley Tucci, Wes Bentley, Jennifer Lawrence, Willow Shields
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA