| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Born to Be Blue
(2015)
Kategorite:
Biografi Drame Muzike
Shkrimtari:
Robert Budreau
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
Ethan Hawke, Carmen Ejogo, Callum Keith Rennie, Tony Nappo
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA