| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
La La Land
(2016)
Kategorite:
Drame Komedi Muzikor
Shkrimtari:
Damien Chazelle
Gjatesia:
128 min
Aktoret:
Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA