| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
American Violence(2017)
(2017)
Kategorite:
Drame Krim Thriller
Shkrimtari:
N/A
Gjatesia:
107 min
Aktoret:
Bruce Dern, Denise Richards, Kaiwi Lyman-Mersereau, Columbus Short
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA