| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Girl with All the Gifts
(2016)
Kategorite:
Drame Horror Thriller
Shkrimtari:
Mike Carey (novel), Mike Carey (screenplay)
Gjatesia:
111 min
Aktoret:
Gemma Arterton, Glenn Close, Anamaria Marinca, Dominique Tipper
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA