| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Mama
(2013)
Kategorite:
Horror Thriller
Shkrimtari:
Andrés Muschietti (story), Barbara Muschietti (story), Neil Cross (screenplay), Andrés Muschietti (screenplay), Barbara Muschietti (screenplay)
Gjatesia:
100 min
Aktoret:
Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA